25 načina uspješnog komuniciranja


Dosljedno praktičan i potencijalno promjenjiv život, ova knjiga nudi specifične korake za izgradnju sjajnih odnosa. Počnite otključavati svoj lični karizmatični duh - duh koji će vam pomoći da usrećite svaku osobu koju sretnete.
$ 4,40

Ovo je mala knjiga koja sadrži 25 specifičnih radnji koje čitatelji mogu poduzeti kako bi izgradili pozitivan, zdrav odnos. Maxwell učenje o vezama čini dostupnim svima, dijeleći neke principe koji vam pomažu da poboljšate Vašu komunikaciju i pomaže vam da ih transformirate u međuljudski uspjeh.

Ova knjiga pokazat će Vam 25 specifičnih načina koji će vam pomoći da poduzmete mjere za izgradnju pozitivnih zdravih odnosa, Uz dodatak sa drugim Maxwellom knjigama o liderstvu i pozitivnoj komunikaciji, ova knjiga želi naučiti čitatelje vještinama koje će im pomoći kako bi poboljšali svoje međuljudske odnose.

Za 25 načina puspješne komunikacije, Maxwell i Parrott udružili su se tako da u ovoj knjizi Maxwell dijeli praktične primjere kako pobjeđuje s ljudima u svakodnevnom životu, a dr. Parrott potkrepljuje te uvide dokazima iz nedavnih psiholoških istraživanja.

Knjiga je sjajan prilog poduzetnicima, liderima organizacija, javnim govornicima, marketing ekspertima, poslovnim ljudima, prosvjetnim radnicima , psiholozima i svima onima koji na bilo koji način žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine.

Oznake proizvoda
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i