25 načina uspješnog komuniciranja


Dosljedno praktičan i potencijalno promjenjiv život, ova knjiga nudi specifične korake za izgradnju sjajnih odnosa. Počnite otključavati svoj lični karizmatični duh - duh koji će vam pomoći da usrećite svaku osobu koju sretnete.
30,67 (HRK)

Ovo je mala knjiga koja sadrži 25 specifičnih radnji koje čitatelji mogu poduzeti kako bi izgradili pozitivan, zdrav odnos. Maxwell učenje o vezama čini dostupnim svima, dijeleći neke principe koji vam pomažu da poboljšate Vašu komunikaciju i pomaže vam da ih transformirate u međuljudski uspjeh.

Ova knjiga pokazat će Vam 25 specifičnih načina koji će vam pomoći da poduzmete mjere za izgradnju pozitivnih zdravih odnosa, Uz dodatak sa drugim Maxwellom knjigama o liderstvu i pozitivnoj komunikaciji, ova knjiga želi naučiti čitatelje vještinama koje će im pomoći kako bi poboljšali svoje međuljudske odnose.

Za 25 načina puspješne komunikacije, Maxwell i Parrott udružili su se tako da u ovoj knjizi Maxwell dijeli praktične primjere kako pobjeđuje s ljudima u svakodnevnom životu, a dr. Parrott potkrepljuje te uvide dokazima iz nedavnih psiholoških istraživanja.

Knjiga je sjajan prilog poduzetnicima, liderima organizacija, javnim govornicima, marketing ekspertima, poslovnim ljudima, prosvjetnim radnicima , psiholozima i svima onima koji na bilo koji način žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine.

Oznake proizvoda
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i