Dale Carnegie

(24.11.1888 – 11.11.1955)

Američki predavač, autor i pionir u području javnog nastupa i psihologije uspješne ličnosti. Carnegie je odmah postigao uspjeh s izuzetno popularnom knjigom Kako pridobiti prijatelje i utjecati na ljude (1936). Kao i većina njegovih knjiga, otkrio je malo toga što je bilo nepoznato o ljudskoj psihologiji, ali je naglasio da je stav pojedinca presudan. Učio je da bi svako mogao imati koristi od hendikepa ako bi bio ispravno iskorišten. Carnegie je američku čežnju za uspjehom iskoristio prodajom savjeta koji su čitateljima pomogli da se osjećaju, a možda i postanu uspješni.

Sortirajte kao

Kako prestati brinuti i početi živjeti

Kroz stručne savjete Dalea Carnegieja možete naučiti kako prekinuti naviku brige, odmah i zauvijek nakon toga! Carnegie, pružio je svoj bezvremenski savjet preko šest miliona čitatelja kroz Kako prestati brinuti i početi živjeti, učeći ih kako ukloniti iscrpljujući strah, uništiti brigu i prihvatiti bezbrižnu budućnost.
$ 4,40

Kako pridobiti prijatelje i utjecati na ljude

Ova popularna knjiga je dobro je istražen i sveobuhvatan vodič koji će vam pomoći da riješite svakodnevne probleme i olakšate svoje izazove. Možete naučiti proširiti svoj društveni krug, iskristalizirati svoje vještine, pronaći načine da jasnije iznesete svoje misli i izgraditi mentalnu snagu kako biste se suprotstavili svim preprekama na koje naiđete na putu do uspjeha.
$ 4,40 $ 2,75