Digitalni marketing za neupućene


Napisan imajući na umu najbolje interese marketa, ovaj prijateljski, prizemni vodič pokazuje vam kako koristiti provjerene strategije i taktike digitalnog marketinga za proširenje dosega vašeg brenda, povećanje angažmana publike te pridobijanje i unovčavanje kupaca. Od trenutne najbolje prakse u SEO -u i SEM -u do najnovijih načina za učinkovito korištenje marketinga sadržaja i marketinga s utjecajem ― i svega između ― Digitalni marketing za lutke pomaže vam da izvučete maksimum iz svih svojih napora u digitalnom marketingu.
Besplatna dostava
$ 25,10

Ono što je djelovalo u digitalnom marketingu prije samo nekoliko godina brzo gubi na značaju jer se elektroničke platforme ― i ljudi koji ih koriste ― nastavljaju razvijati. Pa kako se održati u ovom ubrzanom i ultra-konkurentnom okruženju? Ne brini! Digitalni marketing za neupućene izvlači nagađanja iz marketinga u digitalnom dobu, nudeći najnovije savjete i tehnike korištenja tehnologije za prezentiranje vaših proizvoda ili usluga širokim masama. Bez obzira želite li osmisliti ubojitu kampanju od nule ili samo želite pojačati svoju prisutnost na društvenim mrežama, pronaći ćete sve što vam je potrebno za ispunjenje vaših poslovnih ciljeva ― i povećati vaš rezultat.

  • Razviti individualno prilagođenu kampanju digitalnog marketinga
  • Ponudite učinkovit olovni magnet za pretvaranje posjetitelja
  • Neka vaša publika ulaže u vaš brend, proizvode i usluge
  • Kreirajte povratni put uz čestu i stratešku komunikaciju sa svojim klijentima

Ako ste spremni iskoristiti prednosti najnovijeg i najvećeg digitalnog marketinga koji vam nudi, ovaj jednostavan vodič postavlja vas za uspjeh.

Oznake proizvoda