Izjava o privatnosti

OD Amber i amber.ba poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku, kupcu ili posjetiocu stranice. Svi podaci koje korisnik unosi u obrazac za registraciju ili prilikom kupovine (npr. lični podaci, adresa itd.) su zaštićeni i šifrirani.

Korištenje podataka je ograničeno i Amber.ba ozbiljno pristupa zaštiti ličnih podataka i pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. Amber.ba koristi određene dijelove informacija anonimno u cilju kvalitetnije usluge. Informacije koje se prikupljaju koriste se u svrhe statističke analize i strogo se čuvaju.

Informacije koje prikupljamo su informacije o tome šta naši posjetioci pretražuju, kupuju, koje stranice posjećuju, broj klikova, broj posjeta i te informacije se koriste u cilju poboljšanja ponude i jednostavnijeg korištenja stranice.

Informacije koje se prikupljaju koriste naši određeni zaposlenici kako bi obavljali svoj posao i dostupne su samo njima.  Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH.

OD Amber se obavezuju da date informacije neće koristiti u druge svrhe.