Muhammed, s.a.v.s: kako te može učiniti izvanrednim


Dr. Hišam al-‘Avadi čitaocima približava Muhammeda ﷺ tako da osjete bliskost, ne samo s njim, već i s njegovom porodicom i okruženjem u kojem je stasao, crpeći poruke i pouke iz fragmenata njegovog života, dajući naputke kako da uz Muhammeda ﷺ budemo izvanredni.
Godina izdanja: 2021
$ 3,30

Knjiga Muhammed ﷺ: kako te može učiniti izvanrednim, pitko je i lahko razumljivo štivo prvenstveno namijenjeno širokim narodnim masama i potrebama užurbanog stila življenja. Međutim, najveća draž ove knjige jeste u tome što autor životne faze Poslanika ﷺ , od djetinjstva, mladalaštva pa do zrele dobi i faze poslanstva, promatra i prezentira iz perspektive i na način na koji većina muslimana nikad nije promatrala život Muhammedaﷺ.

Muhammed (s.a.v.s.) : kako te može učiniti izvanrednim, knjiga je koja čitaoce ne ostavlja ravnodušnim i nakon čijeg čitanja na život Muhammeda ﷺ nećete gledati istim očima, a upravo to i jeste bila namjera autora, kao i njenog prijevoda na bosanski jezik.

“Vi u Allahovom Poslaniku imate divan uzor za onoga koji se nada Allahovoj milosti i nagradi na onome svijetu.” (al-Qur’an, 33:21)

Oznake proizvoda
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i