Otok s blagom


Otok blaga, klasični avanturistički roman Roberta Louisa Stevensona, koji se smatra najboljim romanom o gusarima svih vremena.
SKU: 3435463432454
Stara cijena: $ 1,65
$ 1,10

Kao jedan od najčešće dramatiziranih romana, Otok blaga izvorno se smatrao pričom o punoljetstvu i poznat je po svojoj atmosferi, likovima i akciji.

Majstorski izrađeno, Ostrvo blaga je zapanjujuće predivo piratstva na vatrenom tropskom moru-nezaboravna priča o izdaji koja uključuje mnoštvo legendarnih otimača, od poštenog mladog Jima Hawkinsa, do zlokobnih, dvostrukih izraelskih ruku, do inkarniranih, slijepih Pew. No, iznad svega, Otok blaga složena je studija o dobru i zlu, koju utjelovljuje heroj-zlikovac Long John Silver, veselo beskrupulozni lopov, čija pohlepna potraga za zlatom ne može a da ne osvoji srce svake duše koja je ikada čeznula za romantikom, blagom i avanturom.

U priči, sin gostioničara, Jim, čuje gusare kako pričaju o pronalasku ostrva na kojem ima skrivenog zlata, i odlazi da kaže svojim lokalnim vlastima. Vlasti i gusari tada se utrkuju kako bi prvi došli do blaga, a Jim je uhvaćen usred sukoba.

Oznake proizvoda